Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Αίσθηση φυσικού ξύλου

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ

Νύχτα, η αγαπημένη, νύχτα, όταν τα λόγια ξεθωριάζουν και τα πράγματα ζωντανεύουν. Όταν τελειώνει η καταστροφική ανάλυση της ημέρας και ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό, ολοκληρώνεται και ζωντανεύει. Όταν ο άνθρωπος ανασυνθέτει τον κομματιασμένο του εαυτό και μεγαλώνει με την ηρεμία ενός δέντρου.

Antoine de Saint-Exupéry

c6cea3ed-a638-4455-b90f-b3ebf3753fe2

Terrace Oil

ΛΑΔΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μείγµα τροποποιηµένων φυσικών ελαίων, υψηλών στερεών, µε ισχυρή διεισδυτική ικανότητα στην επιφάνεια. Το χαµηλό ιξώδες του, παράλληλα µε την υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά προσφέρει τέλειο εµποτισµό σε κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια χωρίς να ξεφλουδίζει. Ενισχυµένο µε φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα κατά της εµφάνισης µούχλας, είναι τέλειο για εξωτερική χρήση. Εξαιρετικά εύκολο στη συντήρησή του.

Απόδοση: 16-20m²/L

Υδατοδιάλυτο Teak Oil

Μείγµα υδατοδιάλυτων άοσµων ελαίων, έτοιµο προς χρήση, ιδανικό για τη συντήρηση και προστασία ακατέργαστης ξυλείας είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια, χαρίζοντάς της φυσικό αποτέλεσµα. Η ειδική σύνθεσή του, ενισχυµένη µε UV φίλτρα και ειδικά πρόσθετα ενάντια στους επιβλαβείς παράγοντες και τις καιρικές συνθήκες, εµποτίζει βαθιά µέσα στο ξύλο, τονίζοντας τη φυσική οµορφιά της επιφάνειας.

Ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια και έπιπλα (EN71-3 compliant).

Απόδοση: 12-16m²/Lt