Βιβλιοθήκες Επιφανειών για Σχεδιασμό σε Cad και Bim

Για να είμαστε πιο κοντά στους κλάδους των επαγγελματιών, από αρχιτέκτονες έως σχεδιαστές, μηχανικούς και εργολάβους, και να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά τους πιο ευέλικτη και ευχάριστη: για την επίτευξη αυτού του διπλού στόχου, η Colorificio San Marco διαθέτει σήμερα για τους επαγγελματίες μια πλούσια βιβλιοθήκη αντικειμένων /επιφανειών από τα διακοσμητικά προΐόντα της, τα κύρια εφέ και τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού.

Οι ψηφιακές βιβλιοθήκες: Διαθέσιμες μορφές

 

Οι βιβλιοθήκες είναι διαθέσιμες για 3DS Max (MAT), σε μορφή BIM (RFA και ADSKLIB) και με όλους τους χάρτες χωριστά για απεικόνιση JPG, συμπεριλαμβανομένων όλων των διακοσμητικών προϊόντων San Marco και των αποτελεσμάτων τους, διαθέσιμα σε πολλές μοντέρνες αποχρώσεις.

Οι ψηφιακές βιβλιοθήκες είναι επίσης βελτιστοποιημένες για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση των συστημάτων και διατίθενται επίσης σε μορφή κατάλληλη τόσο για BIM όσο και για CAD, για χρήση σε όλα τα περιβάλλοντα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού 3D και 2D.

Αυτή η καινοτομία είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι τα διακοσμητικά προϊόντα της San Marco είναι τα πρώτα στην κατηγορία των διακοσμητικών χρωμάτων που έχουν ενσωματωθεί σε αυτή τη διεθνώς διαδεδομένη τεχνολογία σχεδιασμού.

Τι είναι το BIM – Building Modeling Information

 

Τι σημαίνει ακριβώς η τεχνολογία BIM; To ακρωνύμιο σημαίνει ”Πληροφοριακό Ομοίωμα Κτιρίου”, μία μέθοδος βελτιστοποίησης του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της διαχείρισης κατασκευών μέσω λογισμικού.

Το εργαλείο αυτό επιτρέπει τη συλλογή όλων των σχετικών δεδομένων σχετικά με ένα κτίριο, από τη γεωγραφική του θέση έως τις ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Η χρήση του BIM ενθαρρύνεται έντονα από τους επίσημους κανονισμούς, καθώς φέρνει αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη διαφάνεια στη διαδικασία προμηθειών: αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η υιοθέτησή του μπορεί σύντομα να είναι υποχρεωτική για δημόσια έργα.

Το τεράστιο εύρος ψηφιακών επιφανειών που παρέχεται από τη San Marco δεν ανταποκρίνεται μόνο σε μια τεχνολογία αυτού του μεγέθους, αλλά φέρνει και άλλα σημαντικά οφέλη τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για τους τελικούς χρήστες. Οι αρχιτέκτονες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο υψηλότερης αξίας (επίσης εμπορικό) και να σχεδιάζουν ιδιαίτερα ρεαλιστικά περιβάλλοντα και επιφάνειες και οι πελάτες τους θα είναι σε θέση να δουν γρήγορα και ξεκάθαρα τα σπίτια τους να παίρνουν μορφή.

Διαβάστε Επίσης

Τεχνολογία Παραδοσιακού Κεριού, Λαδιού και Ρητίνης
Αντηλιακή Προστασία Ξύλινων Κατασκευών
Προστασία Ξύλου στις Ορεινές Περιοχές