Συντήρηση Ξύλινων Επιφανειών

Καθαρισμός ξύλινης επιφάνειας

Καθάρισμα Και Περιοδική Συντήρηση Ξύλινων Κατασκευών

Το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται περιοδική συντήρηση ώστε να μην φθείρεται και καταστρέφεται από τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Η Borma Wachs έχει αναπτύξει τα κατάλληλα προϊόντα συντήρησης, προστασίας και φροντίδας των ξύλων σας (παράθυρα, παντζούρια, φράχτες, πόρτες, έπιπλα κ.α), με γνώμονα πάντα την εξαιρετική ποιότητα, την ευκολία στη χρήση, το σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Στο άρθρο αυτό σας δείχνουμε πως να χρησιμοποιήσετε δύο από αυτά τα υλικά, τα οποία λειτουργούν προληπτικά, ώστε τα βερνίκια-συντηρητικά που έχετε εφαρμόσει στα ξύλα σας, να αντέξουν όσο περισσότερο γίνεται και να μη χρειάζονται φρεσκάρισμα σε σύντομο διάστημα. Με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσετε από κόπο αλλά και χρήμα.

Ψεκασμός Με Καθαριστικό

Ανακινήστε καλά και ψεκάστε άφθονο στην επιφάνεια το ”Υδατοδιάλυτο Φυσικό Καθαριστικό Σαπούνι” της Borma Wachs.

Waterborne Neutral Soap For Fixtures της Borma Wachs. Διαβάστε πιο αναλυτικά για το προϊόν εδώ.

Καθαρισμός

Αμέσως μετά την εφαρμογή του καθαριστικού, με ένα καθαρό, ελαφρώς βρεγμένο πανί τρίψτε και αφαιρέστε τη σκόνη, τα γράσα και οποιαδήποτε είδους βρωμιά υπάρχει στην ξύλινη επιφάνεια.

Αν η επιφάνεια δεν έχει καθαρίσει επαρκώς, εφαρμόστε ξανά το υλικό με τον ίδιο τρόπο. Μόλις καθαρίσει, αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει για μερικά λεπτά.

Ψεκασμός Με Συντηρητικό Νερού

Αμέσως μετά τον καθαρισμό (σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια), ανακινήστε καλά και ψεκάστε το ”Συντηρητικό Νερού για Ξύλινα Κουφώματα”.

Water-based Refresher for window της Borma Wachs. Διαβάστε πιο αναλυτικά για το προϊόν εδώ.

Καθαρισμός

Απευθείας μετά την εφαρμογή του συντηρητικού, με τη βοήθεια ενός στεγνού πανιού, απλώστε ομοιόμορφα το υλικό σε όλη την επιφάνεια, ώστε να αφήσετε ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ σε όλο το ξύλο.

Αφήστε το υλικό να στεγνώσει για 30-60 λεπτά και αν θέλετε επαναλάβετε τη διαδικασία.

Τελικό αποτέλεσμα…… Επιφάνεια προστατευμένη, συντηρημένη σαν καινούρια.