Αναπαλαίωση Επίπλων

Φυσικά υλικά για την συντήρηση ξύλινων επίπλων

ISE-Social-Water-Foodie-Blog-1080x718

Υπέροχα Αρώματα

Οι μνήμες μας κωδικοποιούνται και αποθηκεύονται σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου μας, συντονισμένες από μια άλλη περιοχή του εγκεφάλου μας που έχει την ονομασία ιππόκαμπος. Αρκεί να ανακτηθεί ένα μεμονωμένο αισθητήριο συστατικό για την ανασύνθεση μιας ολόκληρης ανάμνησης. Μεταξύ των πέντε αισθήσεών μας, η μυρωδιά παίζει βασικό ρόλο σε αυτή την λειτουργία: τα αρώματα είναι τα πιο ανθεκτικά συστατικά της μνήμης και είναι σε θέση να «συντονίσουν» τα άλλα στοιχεία που αποτελούν τη μνήμη.

Τα προϊόντα BORMA WACHS, βασισμένα σε φυσικά φυτικά έλαια, αποτελούν την ιδανική λύση για υπέροχο φινίρισμα, προστασία και συντήρηση ξύλινων επίπλων όπου φυλάσσονται πολύτιμα κρασιά αλλά και των ξύλινων κατασκευών και επενδύσεων των παραδοσιακών εστιατόριων.

Φυσικά υλικά και άνετο περιβάλλον τιμούν και εγγυώνται μια ευχάριστη γεύση ποιοτικών κρασιών και πιάτων, μοιράζονται συναισθήματα και εμπειρίες και δίνουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

unnamed (3)
unnamed (4)
unnamed (5)

Για να δώσετε ένα φυσικό άρωμα στο χώρο σας χρησιμοποιήστε τα δυο παρακάτω υλικά που σας προτείνουμε, για το φινίρισμα ή την συντήρηση όλων των ξύλινων επιφανειών μέσα σε αυτόν.

HARD FURNITURE OIL

Λάδι για έπιπλα

Βασισμένο σε φυσικά λάδια και εμπλουτισμένο με υψηλής ποιότητας ρητίνες και κεριά παρέχει καλή προστασία από γρατζουνιές και σημάδια, χαρίζοντας ένα ευχάριστο φυσικό σατινέ αποτέλεσμα. Κατάλληλο για την προστασία ακατέργαστου ξύλου ή για εφαρμογή επάνω στο χρώμα κιμωλίας Shabby Provence. Διατίθεται επίσης σε ματ, έκδοση ενισχυμένη με κερί.

KITCHENWARE OIL

Λάδι Προστασίας Ξύλου
Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.

Φυσικό μείγμα ελαίων, χωρίς ΠΟΕ, είναι έτοιμο προς χρήση και είναι ιδανικό για τη συντήρηση υλικών που έρχονται σε άμεση επαφή με φαγητό, όπως καπάκια τραπεζιών, μπολάκια για σαλάτες κ.α. Κατασκευασμένο για ακατέργαστες ή για περασμένες με λάδι, τριμμένες ξύλινες επιφάνειες δημιουργεί ένα ισχυρό φίλμ με αντοχή στο νερό και τη βρωμιά. Αναδεύεστε καλά πριν τη χρήση και εφαρμόστε με ύφασμα ή πινέλο, ενώ συμβουλευτείτε και το φύλλο τεχνικών οδηγιών για τη σωστή χρήση.

Άοσμο, εύκολο στη συντήρηση.

Απόδοση: 12-14 m² / Lt

Πιστοποίηση ΕΝ71-ΙΙΙ

VOC free