Κατσουλάκης Χρώματα

Η εταιρεία μας για πάνω από 30 χρόνια είναι ο αξιόπιστος και χρήσιμος συνεργάτης σας στην ανακαίνιση και διακόσμηση οικοδομικών και ξύλινων επιφανειών. Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να εδραιωθούμε στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του χρώματος και των βερνικιών, βασιζόμενοι πάντα στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας, την άψογη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία και τις ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχουμε συμβουλές και ενημέρωση με αντικειμενικότητα, από καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, στα πλαίσια μιας καλύτερης και πληρέστερης εξυπηρέτησης των συνεργατών μας. Αντιπροσωπεύουμε, προωθούμε, διακινούμε και μπορούμε να υποστηρίζουμε τεχνικά μια ευρεία γκάμα υλικών από γνωστά brands με διεθνή αναγνώριση.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Εργαλεία για κάθε επαγγελματία αλλά και ιδιώτη ή χομπίστα. Χρώματα και βερνίκια για κάθε χρήση σε πληθώρα αποχρώσεων. Λάδια περιποίησης ξύλου ασφαλή για τρόφιμα και άλλα πολλά!

Video Εφαρμογών

 

Στην ενότητα “Εφαρμογές” μπορείτε να δείτε τον τρόπο εφαρμογής και το αποτέλεσμα σε ορισμένα από τα προϊόντα μας.

Άρθρα

 

Στην ενότητα “Άρθρα” ενημερωθείτε για καινούρια προϊόντα και τεχνοτροπίες. Δείτε βήμα βήμα πως θα δημιουργήσετε vintage έπιπλα και πολλά ακόμα.

Συμβουλές

 

Επίσης στην ενότητα “Συμβουλές”, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για λύσεις σε διάφορα κατασκευαστικά και άλλα προβλήματα.

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μεγάλη Γκάμα Προϊόντων

Πιστόλια, Αξεσουάρ και Μηχανήματα Βαφής

3235
Πιστόλια Βαφής Αέρος
Αερογράφοι
Ρυθμιστές Αέρος

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

No related products.