Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Λάδια εξωτερικής υψηλής απόδοσης

e257a584-6eec-4efa-9aae-f713338fbd4d

Το λάδι μεταβάλλει την επιφανειακή τάση του ξύλου, καθορίζοντας το υδροαπωθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι απαραίτητο για την αντοχή και τη διάρκεια ζωής των εξωτερικών ξύλινων κατασκευών.

Τα προϊόντα της Borma Wachs ελέγχονται και εγκρίνονται από το ινστιτούτο για ”Πράσινα Κτίρια” στο Rosenheim. Οι αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν πιστοποιούν ότι τα προϊόντα της εταιρείας συμμορφώνονται με την περιεκτικότητα σε Π.Ο.Ε, βιοκτόνα, βαρέα μέταλλα και ραδιενεργά υλικά, εξασφαλίζοντας πλήρη οικολογική συμβατότητα με τις αρχές της πράσινης δόμησης.

b0b3646b-2a3c-4c73-8329-f3be47aebd8e

H Borma Wachs έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια σε συνεργασία με τα εργαστήρια Eurofins στη Δανία (www.eurofins.com), μια διαδικασία για την πιστοποίηση των προϊόντων της. Ο στόχος είναι να διασφαλίσει όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και την ασφάλεια του συνόλου της γκάμας των προϊόντων, που παράγονται με απόλυτη συμμόρφωση στις σημερινές νομοθεσίες. Η προσπάθεια στον τομέα της έρευνας, η συνεχής χρήση  αγνών πρώτων υλών καθώς και οι πιστοποιημένες συσκευασίες, θα δημιουργήσουν μια διαδικασία, η οποία ελπίζουμε ότι θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των υποστηρικτών των προϊόντων της εταιρείας Borma Wachs. Η πιστοποίηση EN71-III των εργαστηρίων Eurofins, που αναφέρεται στην αποδέσμευση επιβλαβών βαρέων μετάλλων από τα προϊόντα, εγγυάται την ασφάλεια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν τα προϊόντα να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για το φινίρισμα και τη συντήρηση ξύλινων αντικειμένων και επίπλων που απευθύνονται σε παιδιά.

DECKING OIL 60 GLOSS – 60% Γυαλάδα

 

Μείγµα ελαίων υψηλών στερεών, ενισχυµένο µε ουρεθανική ρητίνη. Άοσµο µε φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα, είναι ειδικά κατασκευασµένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρµοστεί µε πινέλο ή µε πιστόλι πετυχαίνοντας φινίρισµα µέτριας γυαλάδας, υψηλής διαφάνειας και βάθους.

Απόδοση: 16-20m²/lt.

DECKING OIL ANTI SLIPPING

Αντιολισθητικό

 

Μείγµα ελαίων υψηλών στερεών, ενισχυµένο µε ουρεθανική ρητίνη. Εμπεριέχει χαλαζιακή άμμο για την επίτευξη της αντιολισθητικότητας. Άοσµο µε φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα, είναι ειδικά κατασκευασµένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Απόδοση: 16-20m²/lt