Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Συντήρηση ξύλου εξωτερικού χώρου – Ξύλινη βεράντα

Συντήρηση Ξύλου Εξωτερικού Χώρου - Ξύλινη Βεράντα

Ξύλινη Βεράντα… Αίσθηση φυσικής άνεσης

Μια ξύλινη βεράντα δίνει γοητεία, κομψότητα και μια ασύγκριτη αίσθηση φυσικής άνεσης σε υπαίθριους χώρους. Τα φυσικά έλαια εμποτισμού ξύλου, ιδανικά για την συντήρηση ξύλου εξωτερικού χώρου, παρέχουν προστασία σε κάθε βεράντα και μετατρέπουν ακόμη και μικρούς χώρους σε καταφύγια χαλάρωσης και ομορφιάς.

Η συντήρηση με λάδι βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του ξύλου και προστατεύει σημαντικά από διάφορους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Το τροπικό σκληρό ξύλο γερνάει σχετικά γρήγορα με την επίδραση του υπεριώδους φωτός.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρχική εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να προστατεύσετε το ξύλο με ειδικό προστατευτικό υλικό.

Terrace Oil – Λάδι Εμποτισμού Ξύλου

ΛΑΔΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το Terrace Oil της Borma Wachs είναι μείγμα τροποποιημένων φυσικών ελαίων, υψηλών στερεών, με ισχυρή διεισδυτική ικανότητα στην επιφάνεια. Το χαμηλό ιξώδες του, παράλληλα με την υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά προσφέρει τέλειο εμποτισμό σε κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια χωρίς να ξεφλουδίζει. Ενισχυμένο με φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα κατά της εμφάνισης μούχλας, είναι τέλειο για εξωτερική χρήση. Εξαιρετικά εύκολο στη συντήρησή του. Συμβουλευτείτε τα χρωματολόγια αποτελεσμάτων σε σκούρα και ανοιχτά ξύλα για την σωστή επιλογή χρώματος.

Αποτέλεσμα σε σκουρόχρωμο ξύλο.

Αποτέλεσμα σε ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Πως να συντηρήσετε ένα ξύλινο εξωτερικό πάτωμα;

Πως να προστατεύσετε ένα deck;

Είναι μία αρκετά απλή εργασία χάρη στα κορυφαία υλικά της Ιταλικής Borma Wachs.

Η διαδικασία έχει ως εξής. Πρώτα βρέχετε με νερό το ξύλινο πάτωμα (deck) που θα καθαριστεί. Εφαρμόστε το “Extra Δυνατό Καθαριστικό Ξύλου Εξωτερικής Χρήσης” της Borma Wachs σε παχιά στρώση με μία βούρτσα. Αφήστε να δράσει 15 λεπτά και τρίψτε με μία σκληρή βούρτσα. Βρέξτε το deck και εφαρμόστε το “Καθαριστικό Ξύλου Εξωτερικής Χρήσης” της Borma Wachs και αφήστε το να στεγνώσει. Το ντεκ είναι έτοιμο για να δεχτεί το υλικό του τελικού φινιρίσματος. Εφαρμόστε το “Terrace Oil – Decking Oil” της Borma Wachs στην απόχρωση που θέλετε.