Τρόποι αποστολής

  • Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα: Παρακαλώ επικοινωνήστε πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας προκειμένου να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.
  • Αποστολή μέσω courier: Η αποστολή μέσω courier χρεώνεται με βάση το βάρος και την περιοχή όπου η μεταφορική εταιρεία courier καλείται να μεταφέρει το δέμα.
  • Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας: Η επιλογή αυτή ισχύει όταν στην παραγγελία υπάρχει τουλάχιστον ένα (1) ογκώδες αντικείμενο το οποίο καθιστά την αποστολή μέσω Courier ασύμφορη, συνεπώς επιλέγεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Το δέμα παραδίδεται σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Η αντικαταβολή σε αυτή την περίπτωση παύει να ισχύει και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω κάρτας κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
  • Για αποστολές ογκωδών αντικειμένων καθαρής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 100€ υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής της αποστολής από τον πελάτη από την μεταφορική εταιρεία Κronos Transports – Αφοί Δρακάκη, Επιδαύρου 13, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233, Αθήνα. Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί την προώθηση της αποστολής σε κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδος, το κόστος επιπλέον μεταφοράς επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.Ο τρόπος αποστολής μπορεί να αλλάξει από την εταιρεία μας χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την σωστή παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη. H εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, καταστροφές, απώλειες ή αλλοιώσεις των προϊόντων από την υπηρεσία Courier ή την μεταφορική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την αποστολή της παραγγελίας. Στην περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής, η παράδοση από την εταιρεία Courier ή την μεταφορική εταιρεία, μπορεί να καθυστερήσει ή να υπάρξουν λοιπά προβλήματα για τα οποία η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η εταιρεία Κατσουλάκης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή).