Διακοσμητικά και Οικοδομικά Υλικά

CONTINUO Πατητή Τσιμεντοκονία

CONTINUO

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ

San Marco

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Το CONTINUO είναι ένα σύνθετο σύστημα που δημιουργεί επιφάνειες χωρίς κενά ή αρμούς, με τέλεια σύνδεση μεταξύ τοίχων και δαπέδου, αποτελεί μια μοναδική διακοσμητική λύση που περιβάλλει κάθε χώρο: κουζίνες και σαλόνια, μπάνια μέχρι και τα εσωτερικά του ντους, αλλά και σε εμπορικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων της προσαρμογής σε επιφάνειες επίπλων για να δώσουν έναν ισχυρό χαρακτήρα σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Το CONTINUO με τους εξαιρετικούς συνδυασμούς του μετατρέπει τη σύγχρονη διάθεση σε πλούσιες προτάσεις και ευχάριστη ατμόσφαιρα: επιλέξτε ανάμεσα σε 47 χρώματα που προσφέρονται σε 6 συλλογές αποχρώσεων και συνδυασμών.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΥΣ

Ο τοίχος ή το δάπεδο φαίνονται ως συνεχείς επιφάνειες και γίνονται αυθεντικά στοιχεία αρχιτεκτονικής.

100% ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

Σε χρώματα και φινιρίσματα.

Εξαιρετικά λείο και σκληρό αποτέλεσμα, παρόμοιο με ραφιναρισμένη τσιμεντένια επιφάνεια ή με επίπεδη και λεία πέτρινη επιφάνεια: πρωτότυπη και μοντέρνα αισθητική. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που παράγονται με το σύστημα χρωματισμού Marcromie. 3 διαθέσιμα φινιρίσματα: γυαλιστερό, σατινέ ή ματ για φυσικό αποτέλεσμα.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Το CONTINUO είναι η ιδανική λύση τόσο για οριζόντιες όσο και για κάθετες επιφάνειες, όπως τοίχοι από γυψοσανίδα ή μπετό, κεραμικές επιφάνειες, πλακάκια πορσελάνης, μωσαϊκό, φυσικές και ανακατασκευασμένες πέτρες και υπάρχουσες επικαλύψεις εποξειδικών ή πολυουρεθανικών υλικών. Επίσης είναι τέλειο σε επιφάνειες με ενδοδαπέδια θέρμανση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΥ ΥΦΟΥΣ

Το CΟΝΤΙΝUO είναι η λύση που ανταποκρίνεται στις πιο εξεζητημένες αισθητικά και πρακτικά απαιτήσεις, με αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων και τελικού φινιρίσματος.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

 

Το υλικό είναι είναι έτοιμο σε πάστα, κατάλληλο να χρωματιστεί και να προετοιμαστεί πριν από την τοποθέτηση. Απαιτείται γρήγορη και άκρως επαγγελματική εφαρμογή (όχι DIY). Απευθείας εφαρμογή σε πλακάκια, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, τοίχο, γυψοσανίδες και μπετό. Τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται για φινίρισμα είναι υψηλής απόδοσης και με χαμηλές Π.Ο.Ε. Mία εταιρεία για ολόκληρο το σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας, το οποίο είναι ελεύθερο φορμαλδεύδης και με χαμηλές Π.Ο.Ε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΖΟΥΝ

Τα διακοσμητικά εφέ περιβάλλουν το δάπεδο και τους τοίχους σαν μια αγκαλιά ώστε να δημιουργήσετε ένα χώρο με ισχυρό και ιδιαίτερο στυλ και σχεδιασμό.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ 360°

Το Continuo είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο όσον αφορά τις αποχρώσεις και τις επιλογές φινιρίσματος. Δίνει στην επιφάνεια εξαιρετικά τέλεια φυσική εμφάνιση τόσο σε σύγχρονα όσο και σε κλασσικά περιβάλλοντα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αποχρώσεις και την γυαλάδα της τελικής επιφάνειας του CONTINUO ώστε να το κάνετε ακριβώς όπως θέλετε.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ

 

Το CONTINUO είναι ιδανικό για την επίστρωση νέων κατασκευών με μινιμαλιστική και σύγχρονη αισθητική, αλλά και για την ανακαίνιση υφιστάμενων επιφανειών, ανεξάρτητα από το αν έχουν καταστραφεί ή απλά είναι εκτός μόδας. Σε μόλις 1,5 χιλιοστά πάχος και 1,5kg/m² το Continuo επιτρέπει να ανακαινίσετε υπάρχουσες επιφάνειες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε παλιές επιστρώσεις ενώ δημιουργεί τελική επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα, την τριβή και τη χρήση. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Οι οριζόντιες και οι κάθετες επιφάνειες δεν συσσωρεύουν βρωμιά, καθαρίζουν γρήγορα και εύκολα ενώ αδιαβροχοποιούνται και αποκτούν αντοχή στους λεκέδες. Επένδυση χαμηλού κόστους: καθώς δεν χρειάζεται να γκρεμιστούν παλιά πατώματα και να πεταχτούν τα μπάζα, η εφαρμογή του Continuo είναι πρακτική και με χαμηλό εργατικό κόστος. Δε μικραίνει το χώρο καθώς απαιτούνται μόλις 1,5kg/m².

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Το CONTINUO διευρύνει τους ορίζοντες σχεδιασμού ενώ παράλληλα τα χαρακτηριστικά του – αντοχή, ευκολία στο καθάρισμα, υγιεινή – το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο εντός σπιτιών αλλά και εγκαταστάσεων επιχειρήσεων.

1344

Λάβετε προσφορά εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Πατητή Τσιμεντοκονία CONTINUO της SAN MARCO!

233-300x146

Η San Marco είναι ηγέτιδα εταιρεία στην Ιταλία στην παράγωγη χρωμάτων και διακοσμητικών επιχρισμάτων για την οικοδομή!

VIDEO ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ CONTINUO

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ CONTINUO SAN MARCO