Η Εταιρεία

H εταιρεία Κατσουλάκης αντιπροσωπεύει, προωθεί και διανέμει στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα υλικών από τα πιο γνωστά και ποιοτικά Ευρωπαϊκά Brands του οικοδομικού, κατασκευαστικού και βιομηχανικού χώρου.
Κάθε εταιρεία και κάθε υλικό επιλέγεται ξεχωριστά και δοκιμάζεται ώστε να ικανοποιεί στο έπακρο τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.
Στόχος μας, να εδραιωθούμε ως ένα brand με ποιοτικά υλικά, άριστη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία, παροχή εξειδικευμένων και αντικειμενικών λύσεων, ακόμη και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

H επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1985 από τον Κατσουλάκη Γεώργιο. Τα πρώτα χρόνια η κύρια δρατηριότητά της ήταν το λουστράρισμα, οι αναπαλαιώσεις και το βάψιμο επίπλων. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις σε συνδυασμό με την ανάγκη για προϊόντα υψηλής ποιότητας, η εταιρεία οδηγείται το 1990 στη δημιουργία καταστήματος βερνικιών, χρωμάτων και συναφών ειδών με εξειδίκευση σε υλικά για ξύλο. Από το 2010 η εταιρεία εισάγει, αντιπροσωπεύει και προωθεί στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής αξίας για τους τομείς της οικοδομής, φανοποιίας, κατασκευής και βαφής επίπλων, βιομηχανίας κ.α.