Συντήρηση Ξύλινων Επιφανειών

Επιδιόρθωση ξύλινου παραθύρου

Επαναφορά Φυσικού Χρώματος

Η επιδιόρθωση και η επαναφορά του φυσικού χρώματος και εμφάνισης σε ένα ξύλινο παράθυρο, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί από πολυκαιρία, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απευθείας έκθεση στον ήλιο και από μούχλα, γίνεται εύκολη υπόθεση χάρη στο υλικό Borma No Grey της Borma Wachs. Δίνει φως και επαναφέρει το χρώμα σε γκριζαρισμένα, ταλαιπωρημένα ξύλα. Κατάλληλο για πατώματα deckέπιπλα κήπου, ξύλινες επενδύσεις, φράχτεςξύλινα παράθυραπατζούρια κ.α.

Ελαφρύ Τρίψιμο

Τρίψτε ελαφρώς την γκριζαρισμένη ξύλινη επιφάνεια με γυαλόχαρτο νο.180-220. Με τον τρόπο αυτό λειαίνουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια πριν την εφαρμογή του Borma No Grey. Εναλλακτικά μπορείτε να εφαρμόσετε και χωρίς πρωταρχικό τρίψιμο. Φοράμε πάντα προστατευτικό εξοπλισμό (π.χ γάντια). Με το τέλος της διαδικασίας του τριψίματος, ξεσκονίστε πολύ καλάτην επιφάνεια.

Εφαρμόστε Το Borma No Grey

Πριν τη χρήση ανακινήστε το δοχείο πολύ καλά. Εφαρμόστε με πινέλο το Borma No Grey, άφθονο στην επιφάνεια και αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά.

Borma No Grey της Borma Wachs Διαβάστε αναλυτικά για το προϊόν εδω.

20170728_083813-768x432

Αφαίρεση Γκρίζων Σημείων

Μετά από μερικά λεπτά όπου το υλικό έχει δράσει, με την βοήθεια μιας τζίβας ή πλαστικής σκληρής βούρτσας, τρίψτε την προς επιδιόρθωση ξύλινη επιφάνεια.

Τα σημεία του ξύλου που έχουν το πρόβλημα, αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία και μένει το καθαρό, υγιές ξύλο. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία.

Καθαρισμός Επιφάνειας

Μετά το τρίψιμο-καθάρισμα της επιφάνειας και εφόσον το τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί, ξεπλύνετε την επιφάνεια πολύ καλά με άφθονο νερό και αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά.

Μόλις το ξύλο στεγνώσει, τρίψτε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο νο.220-240, και προχωρήστε σε συντήρηση και φινίρισμα της επιφάνειας με ένα από τα υλικά Teak OilTerrace OilDecking OilTop Gel Tixo. Υλικά εξαιρετικής ποιότητας της Borma Wachs που προστατεύουν, συντηρούν και διακοσμούν εξαιρετικά κάθε ξύλινη επιφάνεια.