Διακοσμητικά και Οικοδομικά Υλικά

Διακοσμητικά προϊόντα San Marco

Όχι απλά προϊόντα
δημιουργία, ατμόσφαιρα, συναισθήματα

Η δέσμευση στην έρευνα και μελέτη νέων οικοδομικών συστημάτων οδήγησε την ColorifiCio San Marco να ξεπεράσει την έννοια του απλού τελικού προϊόντος και να εξελίξει τα προΐόντα της, προσφέροντας πραγματικά μοναδικές δημιουργίες που ικανοποιούν τις πιο εξεζητημένες ανάγκες. Έτσι τα προϊόντα της εταιρείας σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χαρακτηριστικές σπιτικές ατμόσφαιρες οι οποίες επιδρούν συναισθηματικά σε εσάς και τους καλεσμένους σας ή απλά μπορείτε με αυτά να διακοσμήσετε απλά το χώρο σας.

Το χρώμα στις διαφορετικές εφαρμογές και τις υλικές εξελίξεις του, αντιπροσωπεύει ένα πολύπλοκο συμβολικό σύστημα που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του χώρου διαβίωσης, επηρεάζοντας τη χρήση του καθώς επιμένει επακριβώς στη σχέση μεταξύ ατόμου και περιβάλλοντος. Όντας αρχιτεκτονικό από μόνο του, το χρώμα επιστρέφει την πραγματική ζωή σε περιβάλλοντα που αποκαλύπτουν την αληθινή τους φύση, καθορίζοντας το ύφος, την προσωπικότητα και την ατμόσφαιρα.

Διακοσμητικά Προϊόντα San Marco
Μία σειρά από άπειρες δυνατότητες!

Η δύναμη της πρότασης της San Marco βρίσκεται στην ευρεία γκάμα προϊόντων που επιλέγονται μεταξύ πολλών διαφορετικών τεχνολογιών, προσφέροντας διαφορετικές λύσεις για κάθε εργασία. Ως εκ τούτου, καίρια σημασία θα έχουν ο συνδυασμός του φινιρίσματος που θα επιλεχθεί, η δημιουργικότητα και η επιδεξιότητα του εφαρμοστή.

Ανεξάρτητα απ’το αν χρησιμοποιείτε πινέλο, σπάτουλα, σφουγγάρι ή άλλο εργαλείο, το τελικό διακοσμητικό αποτέλεσμα θα είναι τέλειο όταν το χρησιμοποιούμενο προϊόν και ο εφαρμοστής ανταποκρίνονται στις ανάγκες του έργου. Επειδή η αντίληψη της τελειότητας και της ομορφιάς ποικίλλει ανάλογα με το γούστο, το επιλεγμένο στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη, αναπτύχθηκε μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία λύσεων, από τις πιο κλασσικές όπως το Stucco Veneziano, στις πιο σύγχρονες που παίζουν με τη διάθλαση του φωτός ή ακόμα και σε πιο καινοτόμες που δημιουργούν εφέ μπετού ή οξειδωμένων μετάλλων. Εκτός από αυτό, η γκάμα ενισχύεται περαιτέρω από προϊόντα που προσφέρονται για εφαρμογή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.

Εξαιρετικά Υλικά

Μια έρευνα σχετικά με τις τάσεις στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, με ιδιαίτερη προσοχή στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, είναι βασική για την εύρεση των πρώτων υλών. Μόνο τα καλύτερα υλικά εισέρχονται στη διαδικασία παραγωγής, επιλέγονται μέσω μιας διεξοδικής αξιολόγησης των προμηθευτών με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η έρευνα και ο πειραματισμός, η καινοτομία και η τεχνολογία με ιδιαίτερη έμφαση στα αρχιτεκτονικά υλικά που είναι κατάλληλα για σχεδιασμό, είναι οι κατευθυντήριες αρχές στη δημιουργία νέων λύσεων για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η ένταξή τους στο χώρο διαβίωσης και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκύπτουν αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες επιλογής και ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Η ποιότητα, πάνω απ ‘όλα

Από το 1998, η εταιρεία Colorificio San Marco έχει πιστοποιήσει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τον κανονισμό UNI EN ISO 9001. Στόχος του συστήματος είναι η τυποποίηση και η διαχείριση όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών, από το σχεδιασμό μέχρι τον συντονισμό με τους προμηθευτές πρώτων υλών, από τις δοκιμές και επιθεωρήσεις των εισερχόμενων και εξερχόμενων υλικών μέχρι τη συνεχή παρακολούθηση των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να προσφέρονται αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη και να ικανοποιούνται οι πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Για το λόγο αυτό, κατά τις δραστηριότητες σχεδιασμού και ανάπτυξης, οι πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα δοκιμάζονται από το εργαστήριο της εταιρείας και από ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα που παρακολουθούν την ποιότητα όλων των προσφερόμενων προϊόντων της San Marco ώστε να συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά ή/και διεθνή πρότυπα.

Σύγχρονη τέχνη

Η Colorificio San Marco εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πολλές από τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνταν για τη δημιουργία παραδοσιακών εφέ, εξελίσσοντας τα στάδια παραγωγής ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προϊόντα που συμβαδίζουν με την αισθητική αναφορά της σύγχρονης διακόσμησης. Ειδικότερα, για την παραγωγή ασβεστούχων προϊόντων , χρησιμοποιείται μόνο καθαρός άσβεστος, που λαμβάνεται από την επεξεργασία των καλύτερων ανθρακικών αλάτων.

Ανάμεσά τους το Marmorino Classico είναι μία απόδειξη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας: διακοσμητικό ιστορικό στοιχείο, χαρίζει αποτέλεσμα παρόμοιο με εκείνο που είχαν οι σοβάδες των κτιρίων στα παλιότερα κτίρια της Βενετίας, σε συνδυασμό με παθιασμένη τέχνη στα σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής της εταιρείας και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχαίων τεχνών και κατασκευών στη Βενετία.

Ευκολία εφαρμογής

Η ευκολία εφαρμογής όλων των δημιουργιών της San Marco, μαζί με τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αναπαράγει αριστοκρατικές ατμόσφαιρες, ανανεώνει εσωτερικούς χώρους ιδιωτικών κατοικιών, στούντιο και εμπορικούς χώρους. Η σειρά διακοσμητικών προσφέρει πλήρως ολοκληρωμένα συστήματα που παρέχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη σωστή εφαρμογή του επιλεγμένου φινιρίσματος για μέγιστη ευκολία εφαρμογής και επίτευξη του καλύτερου αισθητικά αποτελέσματος.

Η εταιρεία Κατσουλάκης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της San Marco στην Ελλάδα.