Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Δραστικά καθαριστικά ξύλου Borma Wachs

111

CHECK MATE ΜΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ

Μια λαμπρή ομαδική εργασία για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για την πραγματοποίηση γενικών εργασιών συντήρησης, κατασκευαστικών έργων, καθαρισμού πάρκων και κτιρίων, εργασίες που απαιτούν ειδικά προϊόντα και κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για την επαγγελματική συντήρηση πορώδων φυσικών επιφανειών, προκειμένου να επιτραπεί βαθύς εμποτισμός των μετέπειτα υλικών συντήρησης και φινιρίσματος.

Για τον πλήρη και ακριβή καθαρισμό μιας υπαίθριας ξύλινης επιφάνειας συνιστούμε τον τη χρήση του εντατικού κύκλου καθαρισμού με τα προϊόντα EXTRA STRONG WOOD CLEANER και EXTERIOR WOOD CLEANER.

Η συνδυασμένη χρήση αυτών των δύο προϊόντων απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα παλαιών λαδιών ή βερνικιών εμποτισμού και καθαρίζει επιμελώς όλους τους τύπους ξύλου συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων ακατέργαστων εξωτικών.

Η Borma Wachs προσφέρει ένα δυνατό οικολογικό σύστημα νερού για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ξύλινων πατωμάτων, των περιφράξεων και των επίπλων κήπου.

WOOD CLEANER

Καθαριστικό ξύλου – Εξωτερικής Χρήσης.

Δραστικό καθαριστικό ξύλου βάσεως νερού, εξωτερικής χρήσης. Ιδανικό για εξωτικά ξύλα, για το καθάρισμα deck, οροφών, επίπλων κήπου, ξύλων δίπλα σε πισίνες κ.α. Ελαφρύ οξύ, επιτρέπει την αφαίρεση με ευκολία κρούστας και επίμονης βρομιάς που προκλήθηκε από την έκθεση στις καιρικές συνθήκες, με χειροκίνητη ή μηχανική δράση.

Δεν είναι επιβλαβές για τη χλωρίδα.

Συσκευασία: 1lt, 5lt

EXTRA STRONG WOOD CLEANER

Δραστικό καθαριστικό ξύλου εξωτερικής χρήσης.

Πολύ ισχυρό καθαριστικό ξύλου βάσεως νερού, εξωτερικής χρήσης. Ιδανικό για εξωτικά ξύλα, για το καθάρισμα deck, οροφών, επίπλων κήπου, ξύλων δίπλα σε πισίνες κ.α. Ελαφρύ οξύ, επιτρέπει την αφαίρεση με ευκολία κρούστας και επίμονης βρομιάς που προκλήθηκε από την έκθεση στις καιρικές συνθήκες και τον ήλιο. Απαιτείται επιπλέον ξέπλυμα.

Συσκευασία: 1lt, 5lt