Σειρά Φινιρίσματος – Λάδια

Λάδι πατωμάτων – Φυσική προστασία για το ξύλινο πάτωμά σας

1bfdde39-5854-4f41-9a4e-5e6d5a3dbca5

ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Η φυσικότητα και η ζεστασιά του ξύλου μεταμορφώνουν την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού και έχουν διαρκή θετική επίδραση στην ποιότητα ζωής. Η Borma Wachs προσφέρει οικολογικά εμπνευσμένες τεχνολογίες για την προστασία και την ενίσχυση του παρκέ σας.

Τα προϊόντα της Borma Wachs με βάση το λάδι και το κερί έχουν κατασκευαστεί από φυσικές πρώτες ύλες και προσφέρουν μακροχρόνια προστασία.

Hardwax Parquet Oil 1030

Λάδι πατωμάτων ενισχυμένο με φυσικό κερί

Μείγμα από πολύτιµα φυσικά έλαια ενισχυµένο µε ρητίνες, εµπλουτισµένο µεφυσικά κεριά τα οποία επαναφέρουν το ξύλο στην αρχική του εµφάνιση. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για ακατέργαστες ξύλινες επιφάνειες. Είναι αδιάβροχο, δε λεκιάζει και είναι ιδανικό για τη συντήρηση όλων των ειδών ακατέργαστων ξύλινων πατωµάτων. Η προσθήκη των ειδικών κεριών επιτρέπει τη δηµιουργία φυσικού αποτελέσµατος, µε την ίδια αντοχή στη φθορά αλλά µε µεγαλύτερη απαλότητα στην αφή και έντονο µατ αποτέλεσµα.

111

High Solid Premium Eco Parquet Oil

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ

Το ιδανικό προϊόν για όλα τα αφινίριστα , φρεσκοτριμμένα και πρόσφατα τοποθετημένα ξύλινα πατώματα και σε κάθε είδους ξυλεία. Χάρη στα ειδικά πρόσθετα που περιέχει επιτυγχάνει διαφάνεια μεγάλης διάρκειας, δεν κιτρινίζει στο χρόνο και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην τριβή χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά του σε στερεά. Είναι κατάλληλο για τη θεραπεία μεγάλων επιφανειών και θα πρέπει να εφαρμόζεται με τη βοήθεια μηχανής γυαλίσματος. Για εφαρμογή σε αφινίριστες και παρασμένες με βαφή ξυλοκατασκευές όπως εσωτερικά πατώματα, σκάλες, πάνελ και έπιπλα. Χωρίς ΠΟΕ, κατασκευασμένο από 100% οικολογικές και βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες.

Απόδοση: 18-22m²/Lt
Πιστ. EN 71 Παρ.ΙΙΙ
Πιστ. IBR