Σειρά Φινιρίσματος – Λάδια

Συντήρηση βασισμένη σε οικολογικά λάδια

d9d64920-57dd-4dbe-9786-6ff3cd387048

Από την Φύση… στην Φύση

Δώστε μεγάλη διάρκεια ζωής στα παράθυρα και έπιπλα κήπου με εύκολη και γρήγορη συντήρηση βασισμένη σε οικολογικά λάδια, φυσικά αρωματισμένα και αναζωογονητικά. Επαναλαμβάνεται περιοδικά κάθε χρόνο, διατηρεί την ομορφιά του ξύλου αμετάβλητη και βοηθάει ώστε να αποφύγετε τις δαπανηρές εργασίες συντήρησης ή επαναβαφής.

caa57fea-7e80-42dd-9092-e441b28c6648

Waterborne Neutral Soap For Fixtures

Υδατοδιάλυτο Φυσικό Καθαριστικό Σαπούνι

 

Το υδατοδιάλυτο σαπούνι της Borma είναι η τέλεια λύση για συχνό καθάρισµα ξύλινων κουφωµάτων και όλων των ξύλινων κατασκευών που βρίσκονται εξωτερικά. Οικολογικό, καθαρίζει απαλά κάθε είδος βαµµένης ξυλείας, αφερεί πλήρως σκόνη και λεκέδες. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε πολύτιµα έλαια, χαρίζει στην επιφανεία ένα ευχάριστο άρωµα κέδρου.

Exterior Oil Refresher

Λάδι Συντήρησης Εξωτερικής

 

Θρέφει και ανανεώνει το ξύλο, τονίζοντας εκ νέου τη φυσική του ομορφιά και παρατείνει το χρόνο ζωής του. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα, αφήνει ένα λεπτό διαφανές φιλμ προστασίας που αποκαθιστά το χρώμα και την ελαστικότητα του φθαρμένου λαδιού. Βοηθά στην πρόληψη μεγάλων εργασιών αποκατάστασης-επιδιόρθωσης, επεκτείνοντας εμφανώς τη διάρκεια των συντηρητικών που έχουν ήδη εφαρμοστεί.