Σειρά Φινιρίσματος – Λάδια

Συντήρηση ξύλινων επιφανειών με προϊόντα Borma Wachs

e019df7e-92bd-4b85-9b99-33ca989a9157

Κάντε τη ….χαλαρά

Οι επιφάνειες που έχουν συντηρηθεί με λάδι παρουσιάζουν ελαφριά και ομοιόμορφη φθορά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έτσι μπορείτε εύκολα να ξεπλύνετε και να φρεσκάρετε την επιφάνεια.

Ξεχάστε το ξεφλούδισμα, το τρίψιμο και την αφαίρεση χρωμάτων με διαβρωτικό (remover)

Με τα προϊόντα λαδιού της Borma Wachs μπορείτε εύκολα να διορθώσετε και να προσαρμόσετε την εφαρμογή.

Κάντε διάλειμμα όποτε θέλετε!

Terrace Oil – Decking Oil Natural

DECKING OIL 60 IL ΛΑΔΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μείγμα τροποποιημένων φυσικών ελαίων, υψηλών στερεών, με ισχυρή διεισδυτική ικανότητα στην επιφάνεια. Το χαμηλό ιξώδες του, παράλληλα με την υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά προσφέρει τέλειο εμποτισμό σε κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια χωρίς να ξεφλουδίζει. Ενισχυμένο με φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα κατά της εμφάνισης μούχλας, είναι τέλειο για εξωτερική χρήση. Εξαιρετικά εύκολο στη συντήρησή του.

Απόδοση: 16-20m²/Lt

Πιστ. EN 71 Παρ.ΙΙΙ

Exterior Oil Refresher

ΛΑΔΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ

Λάδι για την περιοδική συντήρηση ξύλων εξωτερικού χώρου. Το λάδι συντήρησης εξωτερικής της Borma Wachs είναι τέλειο για τη φροντίδα και το φρεσκάρισμα κάθε είδους ξύλινης επιφάνειας που βρίσκεται εξωτερικά και έχει φινιριστεί. Εύκολο στη χρήση, θρέφει και ανανεώνει όλες τις επιφάνειες χαρίζοντας πρόσθετο χρόνο ζωής στις είδη υπάρχουσες στρώσεις προστασίας. Η ύπαρξη φίλτρων UV και τα ειδικά πρόσθετα του υλικού, προστατεύουν το ξύλο από την έκθεση στις καιρικές συνθήκες και τον ήλιο. Παράλληλα χαρίζει στο ξύλο σατινέ επιφάνεια, ενισχύοντας τη φυσική ομορφιά και την εμφάνιση του ξύλου.

Απόδοση: 20 m² / Lt