Επαγγελματικές Εφαρμογές Τεχνικά Άρθρα

ΕΦΕ ΧΡΩΜΙΟΥ

Εφέ Μεταλλικού Χρωμίου – Επαγγελματική Εφαρμογή

Διαδικασία με Ακρυλικά – Μαύρο Υπόστρωμα

 • 1. Εφαρμόστε στην επιφάνεια το ΜΑΥΡΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ CDO392FAN με πιστόλι βαφής, μπεκ 1.5, με μέση πίεση. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Προσθέστε καταλύτη και διαλύστε το υλικό ως ακολούθως:

[table id=19 /]

 • 2. Εφαρμόστε στην επιφάνεια τη δεύτερη στρώση από το ΜΑΥΡΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ CDO392FAN με πιστόλι βαφής, μπεκ 1,5, με μέση πίεση. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Προσθέστε καταλύτη και διαλύστε το υλικό όπως προηγουμένως.
  Προτεινόμενη κατανάλωση: 80-120gr/m2
  Χρόνος στεγνώματος: 3 ώρες
 • 3. Εφαρμόστε μία στρώση από το ΔΙΑΦΑΝΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ CDO735LAT με πιστόλι βαφής, μπεκ 1.5, με μέση πίεση. Προσθέστε καταλύτη και διαλύστε το υλικό ως ακολούθως:

[table id=20 /]

 • 4. Εφαρμόστε το METALCROM, σε Ασημί ή Χρυσό, με πιστόλι βαφής, μπεκ 1.5, μέση-χαμηλή πίεση και μικρή δέσμη βαφής. Αποφύγετε την εφαρμογή μίας παχιάς στρώσης και εφαρμόστε περισσότερες στρώσεις, λίγο πιο λεπτές. Το υλικό δεν πρέπει να καταλυθεί ή αραιωθεί πλήρως
  Προτεινόμενη κατανάλωση: 30-50gr/m2 ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα
  Χρόνος στεγνώματος: 5-10 λεπτά
 • 5. Εφαρμόστε μία στρώση από το ΔΙΑΦΑΝΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ CDO735LAT με πιστόλι βαφής, μπεκ 1.5, με μέση πίεση. Προσθέστε καταλύτη και διαλύστε το υλικό ως ακολούθως:

[table id=21 /]