Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Λευκό ξύλο για την διακόσμηση του σαλονιού σας

Λευκό Ξύλο για την Διακόσμηση του Σαλονιού σας

Το λευκό αγκαλιάζει όλα τα χρώματα του φάσματος του φωτός, συμβολίζει το όριο που σηματοδοτεί την έναρξη της ζωτικής φάσης, σε αντίθεση με το μαύρο. Το λευκό εκφράζει την ελπίδα για το μέλλον, την εμπιστοσύνη σε αυτό που έρχεται και γενικότερα στον κόσμο. Αντιπροσωπεύει την κατάσταση της αγνότητας και των ευγενών συναισθημάτων αλλά και την επιθυμία αλλαγής.

Το λευκό είναι το Ναι στη γλώσσα των χρωμάτων, προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις ενώ ευνοεί τη συμβίωση, την ενότητα, και την αγάπη. Στις εικόνες του Ευαγγελισμού υπάρχουν συνήθως λευκοί κρίνοι ως σύμβολο της αγνότητας. Ακόμα, χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, στη δυτική κουλτούρα είναι το φόρεμα της νύφης, ενώ στις παραδοσιακές ανατολίτικες κηδείες, το λευκό είναι το πρότυπο χρώμα για τους θλιμμένους φίλους και τα μέλη της οικογένειας του νεκρού.

unnamed
Για να ανακαινίσετε τις ξύλινες επιφάνειες των εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας. χαρίζοντάς τους μια λευκή απόχρωση σας προτείνουμε:
unnamed (1)

HARTWACHS COLOROIL

Λευκό – Εσωτερικού Χώρου

Φυσικό λάδι, ενισχυμένο με υψηλής ποιότητας ρητίνες, για φινίρισμα ξύλινων πατωμάτων με μια ή δύο στρώσεις. Κατάλληλο επίσης για φινίρισμα πορτών, σοβατεπιών, και άλλων ξύλινων αντικειμένων. Εσωτερικής χρήσης, χωρίς φορμαλδεΰδη. Ειδικά σχεδιασμένο για έντονο άσπρισμα των ξύλινων επιφανειών, όταν απαιτείται φινίρισμα με φυσικό λάδι. Ενισχυμένο με ρητίνες και εξαιρετικά ανθεκτική χρωστική στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει αντοχή στο κιτρίνισμα και είναι ιδανικό για λευκά φινιρίσματα.

Χρήση: εσωτερική

Απόδοση: 8 – 12 m²/Lt

111

NATURAQUA DEKORWACHS LASUR

Λευκό – Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Φινίρισμα νερού υψηλών στερεών, ενισχυμένο με φυσικό κερί και ειδικές ρητίνες, κατάλληλο για την προστασία εξωτερικών ξύλινων επιφανειών. Προστατεύει τέλεια τις ξύλινες επιφάνειες, χαρίζοντας απαλό και λείο αποτέλεσμα. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και τα UV φίλτρα που περιέχει, αποτρέπουν την εμφάνιση μούχλας και τις επιθέσεις από ξυλοφάγα έντομα (πχ σαράκι ξύλου), ενώ παράλληλα εγγυάται υψηλή αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η υψηλή πυκνότητα του προϊόντος το κάνει κατάλληλο για εφαρμογή με πινέλο ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες.

Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση, οικολογικό και άοσμο. Ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια και έπιπλα (EN-71-3 compliant).

3 σε 1, Συντηρεί, Προστατεύει, Διακοσμεί.

Χρήση: εσωτερική/εξωτερική

Απόδοση: 8 – 12 m²/Lt