Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Το σπίτι των παππούδων

Το σπίτι των παππούδων

Δεν υπάρχει γενικός κανόνας για τη συχνότητα συντήρησης: εξαρτάται από τον τύπο του ξύλου, το φινίρισμα-συντηρητικό που χρησιμοποιήθηκε, τις κλιματικές συνθήκες, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και πολλούς άλλους παράγοντες. Η τακτική συντήρηση εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη αντοχή.

5c112c13-78aa-42a1-8882-884134987327
ba5a4b27-f50d-4485-bd93-fcbd6ac490a5
cdeb4268-eff0-4112-95c4-b54f0002d188

Holz Lasur

Συντηρητικό Εµποτισµού Ξύλου Εσωτερικής & Εξωτερικής Χρήσης

 

Συντηρητικό εµποτισµού ξύλου, ειδικά σχεδιασµένο µε ρητίνες και επεξεργασµένα έλαια. Το υλικό διεισδύει σε βάθος µέσα στο ξύλο, βελτιώνει την υφή και δηµιουργεί βελούδινη και µέτριας γυαλάδας επιφάνεια. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και τα UV φίλτρα που περιέχει αποτρέπουν το σάπισµα του ξύλου και τις επιθέσεις από διάφορα έντοµα (π.χ. σαράκι του ξύλου και σκαθάρια). Επίσης, εγγυάται άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Αποχρώσεις που αντέχουν στον ήλιο. Η υψηλή πυκνότητα του προϊόντος διευκολύνει την εφαρµογή µε πινέλο.

Ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια και έπιπλα (EN71-3 compliant).

Απόδοση: 8 – 12 m²/Lt

Top Gel Tixo

 

Διακοσµητική Επίστρωση Κεριού – Δεν Στάζει. Βερνίκι εµποτισµού από φυσικό κερί µέλισσας σε συνδυασµό µε ειδικές ρητίνες που αποτρέπουν το ξεφλούδισµα. Το υλικό διεισδύει σε βάθος µέσα στο ξύλο, βελτιώνει την υφή και δηµιουργεί βελούδινη και µέτριας γυαλάδας επιφάνεια. Τέλεια πρόσφυση στο συντηρητικό εµποτισµού Holz Lasur. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και τα UV φίλτρα που περιέχει αποτρέπουν το σάπισµα του ξύλου και τις επιθέσεις από διάφορα ξυλοφάγα έντοµα (π.χ σαράκι του ξύλου και σκαθάρια). Επίσης εγγυάται άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Η υψηλή πυκνότητα του προϊόντος διευκολύνει την εφαρµογή µε πινέλο ακόµα και σε κάθετες επιφάνειες.

Ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια και έπιπλα (EN71-3 compliant).

Απόδοση: 8 – 12 m²/Lt.