Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Υλικά συντήρησης & προστασίας ξύλινων επιφανειών 3 σε 1

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Η συνέργεια των λαδιών μαζί με τις ρητίνες επιτρέπουν τη δημιουργία ενός προϊόντος 3 σε 1! Τρεις λειτουργίες χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν. Μπορείτε να διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα: με την πρώτη στρώση βάφετε το ξύλο, με τη δεύτερη προστατεύετε και με την τρίτη στρώση έχετε μια μακρόχρονη διακόσμηση. Διατηρείτε πάντα στην αποθήκη σας ένα προϊόν λαδιού-ρητίνης.

4b443edf-a8eb-494a-a4e1-afeb40deb233

Top Gel Tixo

 

Διακοσµητική Επίστρωση Κεριού – Δεν Στάζει. Βερνίκι εµποτισµού από φυσικό κερί µέλισσας σε συνδυασµό µε ειδικές ρητίνες που αποτρέπουν το ξεφλούδισµα. Το υλικό διεισδύει σε βάθος µέσα στο ξύλο, βελτιώνει την υφή και δηµιουργεί βελούδινη και µέτριας γυαλάδας επιφάνεια. Τέλεια πρόσφυση στο συντηρητικό εµποτισµού Holz Lasur. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και τα UV φίλτρα που περιέχει αποτρέπουν το σάπισµα του ξύλου και τις επιθέσεις από διάφορα ξυλοφάγα έντοµα (π.χ σαράκι του ξύλου και σκαθάρια). Επίσης εγγυάται άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Η υψηλή πυκνότητα του προϊόντος διευκολύνει την εφαρµογή µε πινέλο ακόµα και σε κάθετες επιφάνειες.

Σύμφωνα με τον κανόνα EN71-III, δεν υπάρχει απελευθέρωση δυνητικά επιβλαβών επικίνδυνων ουσιών.

Απόδοση: 8 – 12 m²/Lt.

Dekorwachs Lasur

 

ΕΓΧΡΩΜΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ
Επιδεικνύει εξαιρετική ελαστικότητα, ενώ δεν ξεφλουδίζει με την πάροδο του χρόνου και την φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία. Με βάση φυσικά έλαια, ρητίνες υψηλής ποιότητας, φίλτρα UV και συντηρητικά, προστατεύει το ξύλο από βιολογικούς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες.