Αναπαλαίωση Επίπλων

CHEF D’OEUVRE – Συντηρητική αναπαλαίωση

1111
7b14a4d0-2da9-4ae0-b76e-904cffc0c768

Ο σκοπός ενός φλοιού κάστανου είναι να προστατεύει το εσωτερικό από εξωτερικούς παράγοντες για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, ο φλοιός αρχίζει να ανοίγει προοδευτικά. Ένα κάστανο, με μισοανοιγμένο φλοιό, πέφτει, έρχεται σε επαφή με το έδαφος, απλώνει τους σπόρους του και ολοκληρώνει τη διαδικασία ωρίμανσής του χωρίς να υφίσταται οποιαδήποτε «μηχανική» βλάβη, ασφαλής από τις επιθέσεις εντόμων, μυκήτων, ζώων και βακτηρίων Υπάρχει ένας παραλληλισμός μεταξύ του φλοιού καστάνου και ορισμένων αριστουργημάτων τέχνης.

Στα πρώτα στάδια του, ένα έργο τέχνης μπορεί να θεωρηθεί “ακανθώδες” και πολύ δύσκολο να κατανοηθεί, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να το εκτιμήσουν. Η ιδέα του καλλιτέχνη φτάνει στο αποκορύφωμά της και αναδύεται. Οι ιδέες χρειάζονται ένα προστατευτικό φλοιό στην αρχική τους φάση για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. ομοίως, οι ιδέες χρειάζονται ανθρώπους που θα τις συλλάβουν και θα τις κάνουν να αποδώσουν καρπούς.

Η Borma Wachs είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την προστασία αριστουργημάτων τέχνης και προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την αναπαλαίωση και συντήρηση αντικειμένων στη δική τους φυσική δομή και αισθητική εμφάνιση. Η αναπαλαίωση, ο καθαρισμός, η επιδιόρθωση και η προστασία μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη ευκολία, φροντίδα και αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στο περιβάλλον, την ασφάλεια και τις παραδόσεις, χάρη στα εξειδικευμένα υλικά της Borma Wachs που συνδυάζουν εμπειρία και έρευνα.

Γομαλάκα σε Φολίδες

 

Κατάλληλη για την προετοιμασία ειδικού βερνικιού που εφαρμόζεται με το χέρι ή για συμπληρωματικές εργασίες φινιρίσματος σε περιπτώσεις αναπαλαίωσης.

Διαθέσιμο στους εξής τύπους:

1. Με φυσικό κερί: Φυσικό Ξανθό

2. Χωρίς κερί: Πορτοκαλί, Κόκκινο Ρουμπινί, Μαύρο, Διάφανο.

Επιτρέπουν τη δημιουργία, χωρίς την προσθήκη χημικών χρωστικών, γνήσιων αποχρώσεων.

Βερνίκι Επιδιόρθωσης

Φυσικό αποτέλεσμα

Φυσικό, διάφανο βερνίκι επιδιόρθωσης για επιχρύσωση. Εσωτερικής χρήσης.