Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας

Λάδια εξωτερικής χρήσης

Έρχεται το καλοκαίρι !!!

Στις φυσικές ξύλινες επιφάνειες σας, επιβάλεται να εκτελείτε τακτική συντήρηση με λάδια εξωτερικής χρήσης. Η προστατευτική μεμβράνη που δημιουργείται με την εφαρμογή κάποιου λαδιού υπόκειται σε προοδευτική φθορά, χωρίς να ξεφλουδίζει, αλλά με ομοιόμορφη φθορά του φινιρίσματος. Για να φρεσκάρετε-συντηρήσετε την επιφάνεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το ίδιο λάδι ή απλά κάποιου άλλου τύπου λάδι κατάλληλο για φρεσκάρισμα.

Outdoor-Maintenance

Teak Oil

Μείγµα άοσµων ελαίων, έτοιµο προς χρήση, ιδανικό για τη συντήρηση, και προστασία ακατέργαστης ξυλείας είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια, χαρίζοντάς της φυσικό αποτέλεσµα. Η ειδική σύνθεσή του, ενισχυµένη µε UV φίλτρα και ειδικά πρόσθετα ενάντια στους επιβλαβείς παράγοντες και τις καιρικές συνθήκες, εµποτίζει βαθιά µέσα στο ξύλο, τονίζοντας τη φυσική οµορφιά της επιφάνειας.

Σύμφωνα με τον κανόνα EN71-III, δεν υπάρχει απελευθέρωση δυνητικά επιβλαβών επικίνδυνων ουσιών.

Απόδοση: 12-16m²/Lt

Decking Oil

Λάδι Δανίας για Ξύλα Εξωτερικής.
Μείγµα ελαίων υψηλών στερεών, ενισχυµένο µε ουρεθανική ρητίνη. Άοσµο µε φίλτρα UV και ειδικά πρόσθετα, είναι ειδικά κατασκευασµένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρµοστεί µε πινέλο ή µε πιστόλι πετυχαίνοντας φινίρισµα µέτριας γυαλάδας, υψηλής διαφάνειας και βάθους.

Σύμφωνα με τον κανόνα EN71-III, δεν υπάρχει απελευθέρωση δυνητικά επιβλαβών επικίνδυνων ουσιών.

Απόδοση: 16-20m²/lt